søndag 11. november 2012

innekos + trekning av to heldige vinnereFoto: Tonje Boganes

I dag har det vært en slik dag hvor vi har holdt oss inne, fyrt i peisen, tent stearinlys, bygd lego, tegnet og kost oss så godt vi kan mens høstværet har vært høstvær ute. Små glimt av sola kom fram innimellom i dag, men jeg kjenner at jeg lengter etter mer finvær. Det kan gjerne være kaldt, bare vi får se mer av sola snart over et lengre tidsrom. Er du ikke enig?

Mens mannen og gutten trakk opp foran tvn i tvstua for å se Sandnes Ulf kampen, og mens jenta mi satt på kjøkkenet og tegnet fin tegning til pappaen sin på farsdagen, satte jeg meg foran dataen og trakk ut de to heldige vinnerne av de lekre øreringene fra The Butterflyshow.

Random.org trakk ut lodd nr 34 og 69 som er fine Hanne med bloggen Livets små øyeblikk og flotte Manuela med bloggen Mrs Hardy. Hurra!

Til dere som ikke vant, Vanessa har 20 % rabatt i nettbutikken sin The Butterflyshow! Kanskje du finner det du finner en julegave eller to der?


Ønsker dere en fin søndagskveld ♥

3 kommentarer:

 1. Flotte vinnerar!!

  Fortsatt fin søndag :-) og farsdag :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk kjære du, dette var en hyggelig overraskelse, sender deg en mail om litt:)

  Grått ute og innedag hos oss også, her har det vært surt noen dager nå. Vi har hatt en ganske fin høst i år med mange fine dager i oktober. Her er vi jo vant med høststormer fra september og utover så det har vært en behagelig avveksling. Men jeg er helt enig med deg, høsten blir forferdelig tung når solen uteblir.

  Ønsker deg ei god ny uke med masse sol,
  fin søndag og farsdag til dere.
  God klem:)

  SvarSlett
 3. Sånne søndager er herlige!

  Ha en fortsatt fin søndagskveld.

  Ps: giveaway inne hos meg nå ;)

  SvarSlett

back to top