tirsdag 4. desember 2012

fjerde desember | hvitt, svart og naturFoto: Tonje Boganes


Fjerde desember. Det er kaldt ute. Stjerneklart. Snøen ligger ennå. Inne gnistrer det fra peisen, og jeg har pakket meg godt inn i pleddet. Duften fra mandarinene vi spiste mens vi så julekongen på barnetv henger ennå i luften. Barna er i badekaret og snart på vei i seng. Da skal jeg finne fram bilder og redigere litt, tenkte jeg. Og sette opp ei liste på ting jeg må huske å få unnagjort i morgen...

Julegavehandelen er heldigvis snart ferdig, og jeg krysser den av lista. Bildene over viser hva jeg har tenkt å pakke julegavene inn i denne julen: hvitt, svart og natur. Kanskje jeg får vist dere gavene senere i uka?

De fine stemplene 'To-From' og 'With Love' kjøpte jeg hos Villa Rosa. Hvitt og naturfarget gavepapir fant jeg på Panduro og papiret med tømmer-mønster kjøpte jeg på IKEA. 


Ønsker dere en fin desemberkveld ♥ Nå hører jeg at barna er ferdige på badet...

9 kommentarer:

 1. ah! Hvit, svart og tre verk blir jeg ikke lei!
  Du tar så fine bilder :) gleder meg til å kanskje få se resultatet ;D

  Klem!
  *Mari*

  SvarSlett
 2. Hei hei skjønne Tonje :) Berre innom for å ønske deg flotte adventsdagar. Nå har eg kosa meg med mange nye innlegg her inne, og kjenner inspirasjonen bruse i blodet :) Diger klem frå Linda

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder du viser Tonje!
  Gleder meg til å se julegavene dine, som helt sikkert kommer til å bli kjempeflotte.
  Jeg har lagt fram alt jeg skal bruke til innpakkingen, men har ikke kommet så mye lenger;-)
  Ønsker deg en flott uke

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Så fint dette kommer til å bli:-)

  SvarSlett
 5. Takk for tips, til Ikea i morgen....

  SvarSlett
 6. Flotte bilder- heldige dere som bor så nær IKEA.
  Du kan virkelig det å sette ting tilfeldig på bilder Tonje.
  Håper alt er bra med deg i kulden.
  Stor klem fra karianne

  SvarSlett
 7. Nydelige nyanser på gaveinnpakningen. Akkurat som jeg liker det. Kos deg i adventstida :)

  SvarSlett

back to top