mandag 3. desember 2012

tredje desember | litt jul i vårt hus

Desember måned kommer som en frisk pust etter den mørke og regnfulle måneden november. Det er fint å spasere ute under nattehimmelen og titte inn på lys i vinduer, på busker og trær. Inne tenner vi peisen og stearinlys, vi baker og pynter, og vi koser oss litt ekstra.

Nibs utfordring desember måned er Jul i vårt hus. Hjemme hos oss har adventsstaken blitt satt fram, lyslenker kommet opp i kjøkkenvinduet, julestjerna skinner fra vinduet i inngangspartiet, kransen har kommet opp på ytterdøra og vi har pyntet litt i stua. Snøen som har lagt seg ute er også med på å lage en fin stemning.

Mer jul kommer gradvis inn i huset etterhvert. Jeg er glad i hvitt, svart, grønt, natur og gull, og tenker at det er disse fargene som får mest plass i huset denne julen.

Bildene jeg vil delta med i denne utfordringen, er fra det ene hjørnet i stua:
Foto: Tonje Boganes

Titt innom her for å se flere fine bidrag til konkurransen. Kanskje kommer jeg med enda ett bidrag før konkurransen stenger, når enda mer jul sniker seg inn i huset.


Ønsker dere alle fine desemberdager ♥ og ei god ny uke

20 kommentarer:

 1. Yes - we will have a merry little christmas, me and my husband ;-) so sweet your idea! Hugs, Barbara

  SvarSlett
 2. Vi har veldig ulik stil, men eg liker kjempegodt den lekre stilen din. Flott bidrag:) Også må eg få takke for Sylvanian familien som kom i posten for nokre dager siden. Eg pakka den like godt inn i adventskalenderen til Ariel. Ho opna den igår og det vart stor stas! Ho ville ha dei med i senga når ho la seg:) Tusen takk:)
  Fin ny veke til deg!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder hos deg som alltid! :)
  Håper du nyter denne fine adventstida og lykke til!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 4. Stilig bilder og god stemning ♥

  Klem,
  Vicky

  SvarSlett
 5. Nydelig!! Tusen takk for hyggelig kommentar, og at du ville bli følger hos meg. Kubuslysestaken står øverst på min ønskeliste til jul i år. Den kan jo brukes hele året synes jeg. Jeg følger deg videre. Ha en flott adventstid. Nå skal jeg sette meg godt til rette og lese meg nedover din blogg. Hilsen Drude

  SvarSlett
 6. love your beautiful pictures... and the styling... Wonderful! Have a happy week :-)

  SvarSlett
 7. Lekkert!!! Du tar alltid fine bilder til utfordringer og ellers seff :D

  SvarSlett
 8. du tar nydelige bilder! så har du det veeeldig fint :)! Desember er en kose mnd! :)

  klem!
  *Mari*

  SvarSlett
 9. Lekkert og delikat innlegg:)
  Akkurat slik jul jeg liker ♥

  Lykke til!!

  SvarSlett
 10. Hei Tonje :)
  Nydelige bilder fra ditt vakre
  hjem ღ - og veldig flott bidrag
  til NIBs konkurranse ღ Var inne
  litt tidligere i kveld og så
  ditt bidrag og da måtte jeg bare
  hive meg rundt å sende inn et
  jeg også, før jeg glemte det :)
  Så takk for nydelig inspirasjon,
  vakre bilder og påminnelse til å
  melde meg på hos NIBs :) Ønsker
  deg en fortsatt fin uke og advent
  Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 11. Flott bidrag med stramme og rene linjer :)

  Har du lyst til å bli med i det lille lotteriet mitt har du sjansen til klokken 20 i morgen.

  SvarSlett
 12. Hei Tonje! :)
  Så fin blogg. Denne kommer jeg til å følge mer med på.

  Håper du har en fin førjulstid.

  Hilsen Linn.

  SvarSlett
 13. HEI! Så fine bilder!! :)
  Og fantastisk blogg, den liker jeg! Vil gjerne linke fra min nyoppstartede blogg.
  (Kansje du vil gjøre det samme, om du liker min da selvsagt!)

  -Henriette (designlykke.com)

  SvarSlett
 14. Greta pictures, love this style and colours... Have a nice week, Greets martine

  SvarSlett
 15. Kjempefine bildet-som alltid!
  Jeg skal prøve å få vært med i utfordringen jeg også- hvis jeg får ut fingeren og får pyntet litt:-)

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 16. Nydelig lekkert!
  Masse lykke til i konkurransen:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 17. Utrolig fint bidrag!! Lykke til :) Klemmer

  SvarSlett

back to top